DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Antalya'da Yeşil Alanlar İçin Harika Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

YaşamYerelAntalya 5
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 12:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, ilçelerdeki park ve yeşil alanlarda bakım-onarım ve peyzaj çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Türkbeleni Kent Parkı, Yörük Müzesi ve Çolaklı sahil bölgesindeki yeşil alanların düzenli bakımı, bitki bakımı, şekilli budama, çim biçme gibi işlemlerle devam ediyor. Korkuteli'de havuzlu kavşakta yapılan peyzaj çalışmaları da göz dolduruyor.

Antalya'da Yeşil Alanlar İçin Harika Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki yeşil alanlar için özenli bakım çalışmalarını sürdürüyor. Türkbeleni Kent Parkı, Yörük Müzesi ve Çolaklı sahil bölgesinde yapılan bakım işlemleri herkesin takdirini kazanıyor. Korkuteli'de ise havuzlu kavşakta gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları dikkat çekiyor. Antalya'nın doğal güzelliklerine yapılan bu katkılar, şehre ayrı bir renk katıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ilçelerde sorumluluk alanında olan park ve yeşil alanlarda bakım-onarım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Manavgat Hizmet Birimi

Türkbeleni Kent Parkı, Yörük Müzesi ve Çolaklı sahil bölgesindeki yeşil alanların bakımlarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bitki bakımı, şekilli budama, çim biçme, ot yolma işlerinin yanı ıra oturma bankı ve saksı boyama işlemlerini gerçekleştirdi. Korkuteli’de ise havuzlu kavşakta peyzaj çalışması yapıldı. Çalışma kapsamında metre rulo çim seren ekipler, gül ile şekillendirme yaptı. Sulama kontrolü ve planlaması yapılan havuzlu kavşağın düzenli şekilde sulaması da yapılıyor. 

Antalya'da yeşil alanlara verilen önem, kent estetiğine büyük katkı sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, ilçelerdeki park ve yeşil alanlarda yapılan titiz bakım çalışmalarıyla şehri daha müreffeh hale getiriyor. Çalışmaların özenli bir şekilde devam etmesi, Antalya'nın doğal güzelliklerinin korunmasına ve şehir sakinlerinin keyifli zamanlar geçirmesine olanak sağlıyor.

BENZER HABER