DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.42 ₺
G.ALTIN 2,859.38 ₺
BTC 62,989.63 $
ETH 2,452.66 $
BİST 9,966.83

Antalya'da Trafik Kazasında Yanan Araçta Can Veren Sürücü

YaşamYerelAntalya 11
Yayınlama: 23 Nisan 2024 Salı 13:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Antalya'nın Kumluca ilçesi Hal Mevkii'nde meydana gelen trafik kazası sonrası yangın çıkan araçta sürücü olan Ramazan Engin feci şekilde can verdi. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, ardiyeye çarpması sonucu araçta yangın çıkarken, yangın tüm aracı sardı. İtfaiye müdahalesiyle yangın söndürülürken, sürücü tanınmayacak hâlde Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Antalya'da Trafik Kazasında Yanan Araçta Can Veren Sürücü

Antalya'nın Kumluca ilçesinde korkunç bir trafik kazası yaşandı! Araç alev alev yanarken sürücü feci şekilde can verdi. Olay yerinde yaşanan dramatik anlar görenleri dehşete düşürdü. Detaylar haberimizde!

Antalya'nın Kumluca ilçesi Hal Mevkii'nde meydana gelen trafik kazası sonrası yangın çıkan aracın sürücüsü Ramazan Engin feci şekilde can verdi.

Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) - Alınan bilgiye göre gece saatlerinde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Ramazan Engin direksiyon hâkimiyetini kaybetti.

Sürücü, yol kenarında bulunan ardiyeye çarptı.

Çarpma sonrası araçta yangın çıkarken, bir anda büyüyen yangın aracı kapladı. Aracın içinde olan sürücü yanarak hayatını kaybetti.

Ardiyeye de sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yangın sonrası aracın sürücüsü tanınmayacak şekilde araçtan çıkarıkarak Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ramazan Engin'in anne babasının da yıllar önce evlerinde meydana yangında hayatlarını kaybettiği, 3 kardeşin ise kurtarıldığı öğrenildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yangın çıkan aracın sürücüsü Ramazan Engin'in hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı. Olayın ardında yatan trajik detaylar ise olayı daha da acı kıldı. Aracın tamamen alev alması ve sürücünün tanınmayacak hâlde Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesi, olayın vahametini gözler önüne serdi. Engin'in evli ve 2 çocuk babası olduğu bilgisi de yürekleri dağladı. Aynı ailenin yıllar önce evlerinde yaşadığı bir yangında anne babasını kaybettiği ve kardeşlerinin kurtarıldığı trajik gerçek, olaya ayrı bir derinlik kattı.

BENZER HABER