DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Antalya'da Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz!

YaşamYerelAntalya 6
Yayınlama: 9 Nisan 2024 Salı 13:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem, bayram tatili süresince ücretsiz yolcu taşıyacak. Başkan Muhittin Böcek'in açıkladığı ücretsiz ulaşım kararı, vatandaşların bayram coşkusunu sorunsuzca yaşamasını sağlayacak.

Antalya'da Bayramda Toplu Ulaşım Ücretsiz!

Antalya'da Bayram Coşkusu Ücretsiz Ulaşımla Taçlanıyor! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini kolayca yerine getirmesi için heyecan verici bir adım attı! Bayram boyunca toplu ulaşım ücretsiz olacak, hareketi şimdiden heyecanlandırdı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem üç günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacak.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesi için ücretsiz ulaşım kararı aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ile nostalji tramvayı 10-11 ve12 Nisan’da üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. 

Antalya'da bayram coşkusu ücretsiz toplu ulaşımla birleşiyor! Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı otobüsleri, ANTRAY ve nostalji tramvayı, 10-11 ve 12 Nisan tarihlerinde üç günlük Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu atılan adım, vatandaşlara hem ekonomik bir rahatlama sağlarken hem de bayram sevincini artırarak, birlik ve beraberliği pekiştirecek.

BENZER HABER