DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sandıkta Oyunu Kullandı

GündemYerelAntalya 9
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 13:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, eşi ile birlikte Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu'nda, 1148 numaralı sandıkta oy kullandı. Oy kullanmanın ardından aydınlık bir gelecek dileğiyle açıklamalarda bulunan Başkan Uysal, demokrasinin ve seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sandıkta Oyunu Kullandı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde gerçekleşen önemli bir olay! Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi ile birlikte sandıkta oy kullandı. Oyunu kullandığı Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu önünde yaptığı açıklamada, Türkiye'ye aydınlık bir gelecek dileğiyle duygularını paylaştı. Başkan Uysal'ın demokrasiye ve seçime verdiği önem herkesi etkiledi.

Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, oyunu Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oyunu eşi Ümran Uysal’la birlikte Vali Hüsnü Tuğlu İlk ve Ortaokulu’nda, 1148 numaralı sandıkta kullandı.

Türkiye’ye aydınlık bir gelecek dileyen Başkan Uysal, oy kullanmasının ardından okulun önünde yaptığı açıklamada, “Muratpaşa’mızda huzur ve güven içinde bütün komşularımız sandığa gidiyorlar. Türkiye’miz bölgemizin tek demokrasisi. Bizim için demokrasimiz, seçimlerimiz, kurumlarımız çok kıymetli. Muratpaşalı komşularımız da bu sürece, kendi oylarına, sandıklarına sahip çıkıyorlar. Ne mutlu bize, Türkiye’mize, Muratpaşa’mıza. Antalya’mıza hayırlı olsun. Nice güzel seçimlerimiz olsun. Ülkemizin geleceği aydınlık olsun.” dedi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde seçim heyecanı yaşanıyor! Belediye Başkanı ve adayı Ümit Uysal, oy kullanarak demokrasiye verdiği değeri gösterdi. Oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada Türkiye'ye aydınlık bir gelecek dileyen Uysal, komşuların seçim sürecine sahip çıkmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu önemli adım, Antalya ve Türkiye için hayırlı olsun dilekleriyle son buldu.

BENZER HABER