DOLAR 34.15 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,882.91 ₺
BTC 63,851.28 $
ETH 2,614.49 $
BİST 9,900.25

Antalya Meltem Mahallesi'nde tragik bir intihar olayı!

GündemYerelAntalya 23
Yayınlama: 20 Mart 2024 Çarşamba 05:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Antalya'da iddiaya göre bir kişi, Meltem Mahallesi'nde bulunan bir binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkarak atladı ve hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında maalesef şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayla ilgili inceleme ve kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor.

Antalya Meltem Mahallesi'nde tragik bir intihar olayı!

Antalya Meltem Mahallesi'nde şok eden bir intihar olayı yaşandı! Yangın merdiveninden 15. kata çıkan bir kişi, çevre sakinlerini dehşete düşürdü. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine hızla müdahalesiyle ne yazık ki şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Detaylar haberimizde!

Antalya’da iddiaya göre bir kişi binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkarak atladı.

 Elif Şevval DEMİR / ANTALYA (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Antalya'nın Meltem Mahallesi'nde meydana geldi.

Bir binanın yangın merdiveninden 15. kata çıkan ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, atlayarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ve 112 Acil sağlık ekipleri, şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğinı belirledi.

Ekipler, şahsın kimliğini belirlemeye yönelik olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Antalya'nın Meltem Mahallesi'nde meydana gelen intihar olayı büyük üzüntü yarattı. Olay yerinde adeta bir panik yaşanırken polis ve sağlık ekipleri hızla müdahalede bulundu. Maalesef, şahsın hayatını kaybettiği belirlenen bu trajik olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor. Çevredeki vatandaşların olaya şahit olması ise endişeleri artırıyor.

BENZER HABER