16 Nisan 2025 Çarşamba
DOLAR 38.13 ₺
EURO 43.34 ₺
STERLIN 50.51 ₺
G.ALTIN 3,964.22 ₺
BTC 84,844.60 $
ETH 1,632.04 $
BİST 9,393.79

Antalya Konyaaltı İlçesinde Görev Yapan Polis Memuru Esat Koyuncu Şehit Oldu

Gündem 20
Yayınlama: 15 Nisan 2025 Salı 16:55 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde görev yapan polis memuru Esat Koyuncu, görev sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Antalya Konyaaltı İlçesinde Görev Yapan Polis Memuru Esat Koyuncu Şehit Oldu
ads

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde görev yapan polis memuru Esat Koyuncu'nun görev sırasında yaşadığı trajik olay, ülkemizi yasa boğdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da paylaştığı acı haber, tüm Türkiye'yi derin bir üzüntüye boğdu. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli şehit polis memuru için dualarımızı yolluyoruz. Rahmet ve sabır dileklerimiz ailesi ve sevenlerinin yanındadır.

ANTALYA-BHA Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde görev yapan polis memuru Esat Koyuncu, görev sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Acı haberi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya paylaşımında, “Antalya Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Esat Koyuncu, görevi esnasında geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olmuştur” ifadelerine yer verdi. Yerlikaya açıklamasında, “Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, kahraman emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun” sözleriyle taziyelerini iletti.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki acı olayda görev sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan polis memuru Esat Koyuncu'nun tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olması büyük bir üzüntü yarattı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından duyurulan bu acı haber, ülke genelinde büyük bir teessürle karşılandı. Tüm millet olarak şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz. Şehit polis memurumuzun emaneti olan bu vatan için dualarımızı yürekten yolluyoruz.

İlk Yorumu Sen Yaz
code