DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Ankara Milletvekili Koray Aydın İstifa Etti: İYİ Parti'yi Terk Ediyor!

Siyaset 10
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 17:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Aydın, İYİ Parti'nin haksızlık ve hukuksuzluklara karşı kurulduğunu belirterek istifasını açıkladı.

Ankara Milletvekili Koray Aydın İstifa Etti: İYİ Parti'yi Terk Ediyor!

İYİ Parti'nin kurucularından Koray Aydın bomba bir açıklama yaptı! Ankara Milletvekili, partisinden ayrılıyor ve gerekçelerini paylaşıyor. Haksızlık ve hukuksuzluklara karşı kurulan İYİ Parti, neye işaret ediyor?

İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, "Ayrılıklar zor ve hüzünlüdür" diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı.

ANKARA (İGFA) - İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından istifasını paylaşan Aydın, Haksızlık ve hukuksuzluklar karşısında cesur insanlar olarak, İYİ Parti'yi büyük umut heyecan ve hayallerle; büyük emek, gayret ve fedakarlıklarla kurdukların anlattı.

Aydın, "İYİ Partili dava arkadaşlarımla yaptığım uzun istişareler sonucunda; özetle ifade ettiğim gerekçelerle, Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili olduğum, belli dönemlerde önemli görevler üstlendiğim İYİ Parti'den üzülerek istifa ediyorum" dedi.

Aydın mesajında, İYİ Parti’nin mevcut Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na ve yönetimine başarılar diledi. Aydın, istifasını, "Allah'a ısmarladık İYİ Parti" diyerek noktaladı.

Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa ettiği haberi siyasette büyük yankı uyandırdı. Aydın'ın partisini terk etme kararının ardında yatan sebepler ve geleceği merak konusu oldu. Üstlendiği önemli görevlerle bilinen Aydın'ın, İYİ Parti'yi terk etmesi parti içinde nasıl yorumlanacak? İstifa sonrası Koray Aydın'ın siyasi kariyerinde nasıl bir rotayı takip edeceği de merakla bekleniyor.

BENZER HABER