Yazar ve Avukat Serra Taşköprü'nün cesur ve yenilikçi kitabı 'Beni Linç Eder misiniz?' ile merak uyandıracak sözleri sosyal medyayı sallıyor. Taşköprü, toplumsal normlara karşı duruşu ve özgün fikirleriyle dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde!

Aynı zamanda Antisistemik Akım Öncüsü, Kapkara Mizah Üreticisi Yazar ve Avukat Serra Taşköprü, İlkbahar ayında çıkan kitabı ” Beni Linç Eder misiniz?” ile sosyal medyada konuşulur hale geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Yazar ve Avukat Serra Taşköprü kitabında birçok konuya değinirken der ki: Her konu ve alanda, gerek teoride gerek pratikte devrim niteliğinde işler yapanlar özgün düşünceleriyle ve duygularıyla topluma yenilikçi bir yaklaşım sunar. Bu durum deli cesareti gerektirir. Önce onaylanmayıp damgalama şiddetine maruz kalanlar bir gün anlaşılacaklarını bildiklerinden sürü zihniyetindeki lince bile kafa tutar ve şöyle der: Beni Linç Eder misiniz? Tarih onları yargılar, gelecekse alkışlar da diyen Taşköprü'nün paylaşımları gündeme oturdu.

Yazar Serra Taşköprü'nün 'Beni Linç Eder misiniz?' adlı kitabı, cesur yaklaşımı ve topluma karşı özgün duruşuyla büyük ilgi görüyor. Taşköprü, kitabında sorgulayıcı bir dille lince meydan okuyor ve gelecekte ne gibi değerlerin ön planda olacağına dair bir bakış açısı sunuyor. Akıcı üslubu ve sıradışı temalarıyla 'Beni Linç Eder misiniz?' , kitapseverler için farklı bir deneyim sunuyor.