Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi adına düzenlenen koşuda heyecan doruktaydı! Colour of Light, 2 bin metrelik mücadelede birinci olmayı başardı. Galibiyetin ardından yaşanan ödül töreni ise duygusal anlara sahne oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi adına gerçekleştirilen koşuyu Colour Of Light kazandı.

BURSA (İGFA) - Bursa Osmangazi Hipodromu’nda Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi adına düzenlenen ve3+ yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olarak düzenlenen yarış, 2 bin metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı. Koşuyu, Mozaik Org. San. Tic. A.Ş. tarafından yetiştirilen, Hasan Akbulut'un sahibi olduğu, Metin Yüksel Akkeyik tarafından antrene edilen Colour of Light (Invincible Son - Prenses Ruya / Northern Afleet) jokeyi Mertcan Çelik ile kazandı.


İKİNCİ AYVALIK ATEŞİ
7 safkanın start aldığı yarışta Ayvalıkateşi ikinci olurken, Siempre üçüncü, Cesi Affetmez dördüncü ve King Arel de beşinci oldu. Koşunun galibi Colour of Light için bitiriş derecesi 2.09.05 oldu. Yarışın ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi Hasan Akbulut'a plaketini, TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi verdi. Törene, Bursa Hipodrom Müdürü Devrim Evcim de katıldı.

Bursa Osmangazi Hipodromu'nda düzenlenen TSYD Bursa Koşusu'nda Colour of Light, rakiplerini geride bırakarak zafere ulaştı. Hasan Akbulut'un sahibi olduğu ve Metin Yüksel Akkeyik tarafından antrenörlüğü yapılan Colour of Light, jokeyi Mertcan Çelik ile birlikte büyük bir başarı elde etti. Yarışın final anlarında nefesleri kesen mücadele, renkli anlara sahne oldu. TSYD Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi'nin takdim ettiği plaketle kazanan Hasan Akbulut'un yüzündeki gurur da herkesin takdirini topladı. Hipodrom Müdürü Devrim Evcim'in de katıldığı törende, kazanan at Colour of Light'ın zaferi coşkuyla kutlandı.