Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, Bodrum Antik Tiyatro'da muhteşem bir geceye imza attı! Yakın arkadaşı Sezen Aksu'ya övgü dolu sözler söyleyen Pekkan, dansları ve energisiyle izleyicileri büyüledi. Hayranlarının 'İkon' tezahüratları arasında unutulmaz bir performans sergilemeyi başaran Süperstar, sahnede adeta büyüledi.

Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan, yaz turnesine büyük bir coşkuyla devam ediyor.

MUĞLA (İGFA) - Bodrum Antik Tiyatro’da ikinci konserini gerçekleştiren Pekkan, ilk konserinde olduğu gibi tüm biletlerin saatler öncesinden tükenmesiyle sold out oldu.

Yıllardır sahne almayan yakın arkadaşı Sezen Aksu’ya da övgü dolu sözler söyleyen Pekkan, "Sahneleri neden bıraktı bilmiyorum ama Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sanatçılardan biri. Onun şarkılarını okumaktan büyük zevk alıyorum" dedi. Binlerce sevenine söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatan Süperstar, sahne enerjisi ve dansçılarıyla birlikte sergilediği performansla büyük alkış aldı.

Burcu Sedef imzalı altın sarısı bir kıyafetle sahneye çıkan Pekkan, hayranlarının "İkon" tezahüratlarına, "Güzellik gelip geçicidir. En güzel şey sizin sevginiz, bugüne kadar sahnede bu kadar sağlam durmamın sebebi siz sevenlerimsiniz” dedi. Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalarak harika bir performans sergileyen Süperstar, hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkarak konseri yarım saat uzattı. Süperstarı izlemeye gelenler arasında Gökçe Bahadır eşi Emir Ersoy ve Oya Başar'da vardı.

Ajda Pekkan, yaz turnesindeki ikinci konserinde hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Sahneye çıkışı, dansları ve enerjisiyle geceye damga vuran Süperstar, hayranlarının gönlünde taht kurdu. Özellikle hayranların 'İkon' tezahüratlarına verdiği cevaplarla gecenin atmosferi daha da coşku dolu hale geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneden ayrılmak istemeyen hayranların ısrarıyla konseri yarım saat uzatan Ajda Pekkan, bir kez daha hayranlarına sevgi dolu bir gece yaşattı.