Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan kadınlara özel hamam ve yüzme havuzu yenileme çalışmaları, hanımların ilgisini çekiyor. Deforme olan alanlar yeniden düzenlenip hizmete açılan tesis, Sivaslı kadınların keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Haftanın 6 günü, üç seans halinde açık olan tesis, kullanıcılarına ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Giriş ücretlerinin de erişilebilir olması, hanımların ilgisini çekiyor.

Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi bünyesindeki kadınlara özel hamam ve yüzme havuzunda kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldı.

SİVAS (İGFA) - Zamanla deforme olan alanların bakım ve onarımdan geçirildiği tesiste, eksikler giderilerek tekrar Sivaslı hanımların hizmetine açıldı.

Pazartesi günü dışında haftanın 6 günü sabah 09.00, öğlen 14.00 ve akşam 18.30 saatleri olmak üzere günlük 3 seans kullanıma açık olan hamam ve yüzme havuzuna giriş ücretleri tam 200, öğrenci 150 TL olarak belirlendi.

Sivas Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan yenileme çalışmaları, kadınlara özel hamam ve yüzme havuzunu modern ve konforlu hale getirdi. Deforme olan alanların bakımı ve onarımı yapılarak, tesiste eksiklikler giderildi ve tekrar hizmete açıldı. Pazartesi hariç haftanın altı günü üç seans halinde ziyaretçilere açık olan tesis, şehirdeki kadınların rahatlamaları ve keyifli vakit geçirmeleri için ideal bir mekan haline geldi. Hem tam hem öğrenci giriş ücretlerinin uygun olması, geniş kitlelere hitap etmesini sağlıyor.