Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan’da Sahra Zeynep Güner'e başkanlık koltuğunu devretti. Sahra Zeynep'in okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları talebi dikkatleri üzerine çekti. Çocukların geleceği için atılan bu adım sıra dışı bir karar olarak öne çıktı.

23 Nisan’da Başkan Büyükakın’ın koltuğuna oturan 6. Sınıf öğrencisi Sahra Zeynep, arkadaşları için akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılmasını istedi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başkanlık makamını Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 6. sınıf öğrencisi Sahra Zeynep Güner’e devretti. “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın aydınlık geleceği için, fedakarlıkla çalışacağız” açıklamasını yapan Başkan Büyükakın, “Çocuklarımız her şeyimiz. Onların yaşamında güzelliklerin hakim olması için çalışacağız” dedi. Başkan Büyükakın’dan koltuğu devralan Sahra Zeynep Güner’in ilk talimatı, okullara akıl ve zeka oyunları sınıfları yapılması oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sahra Zeynep Güner'e devrettiği başkanlık koltuğu, güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Sahra Zeynep'in talebiyle okullara akıl ve zeka oyunları sınıflarının yapılacak olması, çocukların eğitim ve gelişimine olumlu katkılarda bulunacak. Bu anlamlı adım, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde cevap verilmesi adına umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.