Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde yatırımlar hız kesmeden devam ederken, Kaymakam Kahraman, şehre değer katan projeleri yerinde inceledi. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Yeni Hükümet Konağı binası ve tarihi Kara Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu ile ilkokulda yapılan çalışmalar, ilçeye modern ve estetik bir dokunuş sağlıyor. Pazaryeri Kaymakamı'nın detaylı incelemesi ve bölgede gerçekleştirilen yatırımlar hakkındaki görüşmeler, ilçenin geleceği adına heyecan uyandırıyor.

Bilecik’in Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde geçen yıl yapım çalışmalarına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu, Yeni Hükümet Konağı binasını, restorasyonu yapılan Kara Mustafa Paşa Camii ve boya ve çatı onarımı gerçekleşen Pazaryeri İlkokulunda Pazaryeri Kaymaamı Ahmed Tayyib Kahraman incelemelerde bulundu.

Kaymakam Kahraman, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Pazaryeri ilçesindeki yatırımların hız kesmeden devam ettiği ve Kaymakam Kahraman'ın bugüne kadar yapılan ve devam eden projelerle bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. Özellikle eğitim ve spor alanında yapılan yatırımların ilçenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığı vurgulandı. Pazaryeri halkı da yapılan çalışmaların ilçenin çehresini değiştireceği ve önemli bir dönüşüme neden olacağına inanıyor.