Ordu'da Kar Kalınlığı 60 cm'ye Ulaştı
Ordu'nun yüksek rakımlı bölgelerinde kar kalınlığının 60 cm'ye ulaşmasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. 324 araç ve 615 personelle karla mücadeleye hazırlandılar. Kar yağışının etkilerinden korunmak için yol açma ve müdahale çalışmaları devam ediyor.
Ordu’nun yüksek rakımlı bölgelerinde yoğun kar yağışı etkili olurken bazı ilçelerdeki kar kalınlığı 60 cm’ye ulaştı. Kış sezonunun başlamasıyla birlikte 324 araç ve iş makinesi 615 personelini karla mücadele çalışmalarını için hazırlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, yolların açık tutulabilmesi için ekip ve ekipmanlarını kar yağışının yüksek olduğu ilçelere yönlendirdi. Çalışmalar kapsamında 10 bin 668 km yol ulaşıma açılırken, 285 hasta ve 62 cenazeye müdahale edildi.
10 BİN 668 KM YOL ULAŞIMA AÇILDI
Büyükşehir Belediyesi kar yağışının etkili olduğu Ordu’da seferberlik başlattı. Meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuzda bekleyen ekipler, 19 ilçede 324 araç ve iş makinesi 615 personelle karla mücadele çalışması gerçekleştiriyor.
Yağışların etkili olduğu yüksek rakımlı ilçelerde kar kalınlığı 60 cm’ye ulaşırken, eğitime de bir gün ara verildi. Ortalama kar kalınlığının 41 cm’ye ulaştığı ilde 10 bin 668 km yol ulaşıma açıldı.
285 HASTA VE 62 CENAZEYE MÜDAHALE EDİLDİ
Önceliği hasta ve cenaze hizmetlerine veren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 285 hasta ve 62 cenazeye müdahale etti.
Ordu'nun yüksek rakımlı bölgelerinde etkili olan yoğun kar yağışı, kar kalınlığının 60 cm'ye ulaşmasına sebep oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış sezonu başlamadan önce 324 araç ve iş makinesi ile 615 personelini karla mücadele için hazırladı. Toplamda 10 bin 668 km yol ulaşıma açılırken, 285 hasta ve 62 cenazeye müdahale edildi.