Bursa'nın ünlü kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Pınar Türk, FSM Bulvarı'ndaki yeni kliniğinin açılışını muhteşem bir davetle kutladı! Seçkin konuklar arasında yer alan tanınmış isimler, organizasyona ayrı bir renk kattı. Prof. Dr. Mehpare Tüfekçi'nin ve Prof. Dr. Kemal Özkan'ın da katılımıyla gerçekleşen açılış, sektördeki önemli bir adımı temsil ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Pınar Türk, FSM Bulvarı'ndaki yeni kliniğinin açılışını seçkin konukların katıldığı şık davetle yaptı.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın tanınmış kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarından olan Op. Dr. Pınar Türk, FSM Bulvarı üzerindeki yeni kliniğinde hizmet vermeye başladı.

Kliniğinin açılışını Ayşenur Filiz imzasını taşıyan şık davet organizasyonuyla yapan Türk, çok sayıda meslektaşının yanısıra seçkin bir davetli topluluğunu ağırladı. Açılış kurdelesini Prof. Dr. Mehpare Tüfekçi ve Prof. Dr. Kemal Özkan ile birlikte kesen Op. Dr. Pınar Türk, kendisini bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Bursa'nın önde gelen kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarından biri olan Op. Dr. Pınar Türk, yeni kliniğinin açılışında sektöre yeni bir soluk getirdi. Açılış daveti, seçkin konukların katılımıyla renklenirken, Türk, hizmetlerine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. Prof. Dr. Mehpare Tüfekçi ve Prof. Dr. Kemal Özkan'ın da aralarında bulunduğu konuklar, açılışın önemini vurgulayarak, Türk'e başarılar diledi.