Nilüfer'de Minik Ellerden Yeşil Dokunuş: 23 Nisan Parkı Çiçek Açtı!
Nilüfer'de umut dolu bir etkinlik gerçekleşti! Minik eller, 23 Nisan Parkı'nı çiçeklerle donatarak geleceğe yeşil bir miras bıraktı. Nilüfer Belediyesi'nin anlamlı projesi, çocukların doğa sevgisini pekiştirirken, parkın güzelliğine güzellik kattı. Bu özel etkinlikte çocuklar, hem eğlendi hem de çevre bilinci kazandı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları'nın katılımıyla gerçekleşen etkinlik, miniklerin yüzünde gülücükler açtırdı.
Nilüfer Belediyesi’nin kente yeni kazandırdığı 23 Nisan Parkı’nın bitkilerini, kreş öğrencileri dikti. Çocuklar, çiçek ve süs bitkilerini toprakla buluştururken keyifli anlar yaşadı.
Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler, açılışa hazırlanan 23 Nisan Parkı’nda çiçek ve süs bitkileri dikerek hem doğayla buluştu hem de daha yeşil bir çevre için katkıda bulundu.
CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler güzel bahar gününde doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi
Etkinliğe Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Zerrin Güleş ve Emre Karagöz, Nilbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, NİLKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ayyılmaz ile CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Köroğlu da katıldı.
Kreş öğrencileri, önce dikimi nasıl yapacaklarına ilişkin kısa bir eğitim aldı ardından da bitkileri toprak ile buluşturarak, doğaya katkı sundu.
Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş, miniklere sundukları katkıiçin teşekkür ederken, CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Köroğlu da çocukların doğayla kurduğu bu bağın önemine dikkat çekti ve “Bugün burada çocuklarımız sadece bir fidan değil, ülkemizin aydınlık yarınlarına umut ekiyor” diye konuştu.
Nilüfer Belediyesi, 23 Nisan Parkı'nı miniklerin dokunuşuyla yeşillendirdi. Kreş öğrencileri, çiçek ve süs bitkilerini toprakla buluşturarak doğayla iç içe unutulmaz bir gün geçirdi. CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, çocuklara bitki dikimi eğitimi verildikten sonra minikler, parkı renklendirme fırsatı buldu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş, çocukların katkılarından dolayı teşekkür ederken, CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Köroğlu, çocukların doğayla kurduğu bağın önemini vurguladı. Etkinlik, çocukların çevre bilincini artırmanın yanı sıra, parkın açılışına da anlamlı bir hazırlık oldu.