Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Meryem Ana Kilisesi’nde gerçekleşecek tarihi caz konseri büyük heyecan yaratıyor! Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü etkinliklerinden biri olan bu muhteşem konserde Eylül Soylu sahne alacak ve saat 20.15’de başlayacak. Ücretsiz olan konsere tüm müzikseverler davetli!

Nevşehir Belediyesi tarafından 18 Ağustos 2024 Pazar akşamı tarihi Meryem Ana Kilisesi’nde Caz Konseri düzenlenecek.

NEVŞEHİR (İGFA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü dolayısıyla ‘70. Yılda 70 Etkinlik’ temasıyla gerçekleştirdiği etkinlikler çerçevesinde Meryem Ana Kilisesi’nde Caz Konseri gerçekleştirilecek.

Eylül Soylu’nun sahne alacağı konser saat 20.15’de başlayacak. Konsere dileyen tüm müzikseverler ücretsiz olarak katılabilecek.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün ‘70. Yılda 70 Etkinlik’ temasıyla düzenlediği Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü etkinliklerinin bir parçası olarak Meryem Ana Kilisesi’nde gerçekleşecek caz konseri, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Eylül Soylu’nun eşsiz performansıyla renklenecek konser, saat 20.15’de başlayacak ve tüm müzik tutkunlarının ücretsiz olarak katılımına açık olacak. Tarihi mekanda melodik ritimlere kulak vermek için konseri kaçırmayın!