Antalya Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi'nde kentin önemli ulaşım akslarından biri olan Lara Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmalarını tamamlayarak, mahalle sakinlerine daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağladı. Bin 500 tona yakın sıcak asfalt seriminin yapıldığı çalışmada, bölgedeki kavşaklar ve yaya geçitleri de modernize edildi.

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Güzeloba Mahallesi’nde kentin önemli ulaşım akslarından biri Lara Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.

ANTALYA (İGFA) - Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatilinin ardından 40 bine yaklaşan nüfusuyla kentin en kalabalık mahallelerinden Güzeloba’da başlattığı asfalt yenileme çalışmalarını tamamladı.

Mahallede adres bu kez kentin önemli ulaşım akslarından biri olan Lara Caddesi oldu. Caddenin Örnekköy bölgesine çıkan Bayındırlık Caddesi ve oteller bölgesine açılan PTT Caddesi kavşağında yapılan çalışmada bölge eski asfalttan tamamen temizlendi.

Bin 500 tona yakın sıcak asfalt seriminin ardından caddede bordür boyama, yaya geçidi ve yol çizgilerinin yenileme çalışmaları da hız kesmeden tamamlandı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Güzeloba Mahallesi'nde Lara Caddesi'nde gerçekleştirdiği yol yenileme çalışmalarını tamamlayarak, mahalle sakinlerine daha ferah ve güvenli bir çevre sunuyor. Bin 500 ton sıcak asfalt seriminin yanı sıra, caddenin kavşakları ve yaya geçitleri de modern bir görünüme kavuşturuldu. Lara Caddesi'nin yenilenmesiyle sürücüler ve yayalar, daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşıyorlar.