Yalova'nın eğlence ve konser merkezi Mawish Beach&Disco, yaz sezonunu muhteşem konserlerle açıyor! Ünlü şarkıcılar arasında yer alan Semicenk, Hande Yener, Batuflex ve daha birçok isim sahne alacak. Yalova'nın turizmine katkı sağlayan Mawish Beach&Disco'nun konser takvimi oldukça göz alıcı bir şekilde dolu dolu!

Yalova'nın gözde eğlence mekanlarından birisi olan Mawish Beach& Disco yaz sezonunu konserler ile gümbür gümbür açıyor.

YALOVA (İGFA) - Yaz sezonunda konser ve eğlence mekanı neresi diye söylendi mi ilk akla gelen mekanlardan birisi olan Mawish Beach&Disco'da Semicenk , Hande Yener, Batuflex , Sefo , Canbay Wolker, Lvbel C5 ,Serdar Ortaç , Uzi gibi ünlü isimler sahne alacak.Yalova'nın turizmine ve tanıtımına önemli katkı sağlayan Mawish Beach&Disco'nun konser takvimine ilgi şimdiden oldukça yoğun.

Yalova'nın eğlence dolu mekanlarından biri olan Mawish Beach&Disco, yaz sezonunu unutulmaz konserlerle açıyor. Ünlü isimlerin sahne alacağı konserler, Yalova'nın turizmine de önemli bir canlılık getirecek gibi görünüyor. Mawish Beach&Disco'nun konser programı, eğlenceye doyurucu bir yaz mevsimi vaat ediyor.