Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS kapsamında yayımlanan önemli bir duyuru geldi! 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları 'meb.gov.tr' adresinden açıklandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yeni gelişmeler tüm öğrenci ve velilerin merakla beklediği süreci daha da heyecanlı hale getiriyor. Detaylar için tıklayın!

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS kapsamında 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı.

ANKARA (İGFA) -Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları erişime açıldı.

Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvuruları, 29 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde alınacak, sonuçlar ise 5 Ağustos'ta ilan edilecek.

İkinci nakil yerleştirme sonuçlarının ardından 6-14 Ağustos'ta boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak.

Böylece 16 Ağustos'ta yerleştirme süreci tamamlanacak.

Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız.

Milli Eğitim Bakanlığı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında öğrenci yerleştirmeleriyle ilgili devam eden süreçte bir adım daha attı. 22 Temmuz'da açıklanan yerleştirme sonuçlarının ardından bugün de yerleştirmeye esas 1. nakil sonuçları 'meb.gov.tr' adresinden duyuruldu. Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvurularının alınacağı tarihler ve sonuçlarının ilan edileceği gün de belli oldu. Veliler ve öğrenciler için önemli bir dönüm noktası olan bu süreçte, adayların dikkatle takip etmesi gereken detaylar açıklığa kavuşuyor. 29 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde alınacak 2. nakil tercih başvurularının ardından 5 Ağustos'ta yapılacak açıklama, öğrenci ve velileri heyecanlandırıyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak nakil süreciyle ilgili her türlü gelişmeyi takip etmek için 'meb.gov.tr' adresini sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Yerleştirme sürecinde yaşanan tüm gelişmelerde anlık olarak bilgi sahibi olmak için buradan takipte kalın!