Türk komandoların gösterdiği azim ve dayanıklılık, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2233. yıl dönümünde düzenlenen 'Komando Dayanıklılık Bayrak Koşusu' yarışmasında zirve yaptı. Irak ve Suriye'deki harekât alanlarında sergilenen kararlılık tüm Türkiye'yi gururlandırdı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın 2233. yıl dönümünde, 16 Türk Devleti'ni temsilen 'Komando Dayanıklılık Bayrak Koşusu Yarışması' düzenlendi.

ANKARA (İGFA) - Kahraman komandolar Irak'ın kuzeyindeki ve Suriye harekât alanındaki faaliyetlerine büyük bir azim ve kararlılıkla devam ediyor.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluşunun 2233’üncü yıl dönümü dolayısıyla "Komando Dayanıklılık Bayrak Koşusu" düzenlendi.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki harekât alanında, Diyarbakır ve Gaziantep garnizonlarında, tarihteki 16 Türk Devletini temsilen 16 kilometre mesafede olmak üzere "Komando Dayanıklılık Bayrak Koşusu Yarışması" ile ilgili videolu paylaşımda bulundu.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın tarihinde görkemli bir iz bırakan 2233. yıl dönümüne özel olarak gerçekleştirilen 'Komando Dayanıklılık Bayrak Koşusu', Türk komandolarının üstün dayanıklılık ve azimleriyle dolu başarı hikayelerine tanıklık etti. Yarışma, 16 Türk Devletini temsil eden kahraman komandoların gösterdiği üstün performansla unutulmaz bir etkinliğe dönüştü.