Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Akçaray tramvay hattında devreye aldığı yaz sefer saatleri uygulaması Kocaelilileri sevindirdi! Artık daha fazla konfor ve hız sunan tramvay, uzatılan sefer saatleri ile kullanıcılarına daha geniş bir ulaşım ağı sunacak.

Akçaray tramvay hattında bugünden itibaren yaz sefer saatleri uygulamasına geçildi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş. tarafından işletmesi gerçekleştirilen Akçaray tramvayı, 09 Temmuz 2024 (bugün) itibariyle yaz sefer saatleri uygulamasına geçti. Yaz tarifesinde Otogar-Kuruçeşme arasında yapılan seferler 24.00’ten 01.00’e, Kuruçeşme-Otogar arasındaki seferler ise 00.30’dan 01.30’a kadar uzatıldı. Yoğun saatlerde 5 dakikada bir geçen tramvay araçlarıyla Kocaelililer bu yaz da hızlı, güvenli ve konforlu bir yolculuk imkânı bulacak.

Kocaeli Akçaray tramvay hattında başlatılan yaz sefer saatleri uygulamasıyla birlikte yolculuklar daha verimli hale geldi. Uzatılan sefer saatleri sayesinde geceleri de ulaşım sorunu yaşamadan ulaşım sağlama imkanı sunulmuş oldu. Kocaeli halkı, 5 dakikada bir sefer düzenlenen Akçaray tramvayıyla bu yaz da rahat ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşayacak.