Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, TRAKYAKA Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji'yi ağırlayarak önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Kırklareli'nin ekonomik kalkınması için planlanan projeler ve istihdam artışı hedefleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Kırklareli TSOBaşkanı Soner Ilık, TRAKYAKA Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji’yi ağırladı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji’yi ağırladı.

İstihdamın artırılması ve yerel ekonominin güçlendirilmesi için atılabilecek adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Kırklareli'nin ekonomik kalkınmasına yönelik projeler üzerinde duruldu.

Kırklareli’de istihdamın artırılması ve ekonominin canlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve gelecekte planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji'yi konuk ederek şehrin ekonomik kalkınması için fikir alışverişinde bulundu. İstihdam artırma ve yerel ekonominin güçlendirilmesi konusunda yapılan görüşmeler, şehrin ekonomik geleceğine ışık tutacak nitelikteydi. Ilık, Kırklareli TSO olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları paylaşarak katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.