Keşan'da yaşanan şoke eden olay tüm ilçeyi derinden sarsarken, bir vatandaşın kredi kartının bilgileri çalınarak 65 bin TL'nin üzerinde yüklü miktarda para çekildiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, dolandırıcılığı gerçekleştiren suçluların yakalanması için titiz bir çalışma yürütüyor.

Keşan'da bir kişinin kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65 bin TL çekildi. Dolandırıcılık olayının faillerinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre olay Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşandı.

A.Ü. isimli vatandaş, kredi kartından bilgisi dışında toplamda 65.000 TL çekildiğini fark ederek polise şikayette bulundu.

A.Ü., kartı kimsenin görmediğini ve kullanmadığını beyan etti.

Keşan Polis Merkezi Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Dolandırıcılık olayının failleri yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Keşan'da yaşanan kredi kartı dolandırıcılığı olayı, güvenlik endişelerini arttırırken polis ekipleri, faillerin peşinde. Vatandaşların dikkatli olması ve kişisel bilgilerini korumaları büyük önem taşıyor. Olayın aydınlatılması ile beraber, dolandırıcılık suçunun caydırıcı bir şekilde cezalandırılması bekleniyor.