Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşanan olayda çalınan elektrik jeneratörü Jandarma ekipleri tarafından sahibine ulaştırıldı. Hırsızlık girişimlerine karşı etkili önlemler alınmaya devam ediyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

Edirne'nin Keşan ilçesinde çalınan elektrik jeneratörü Jandarma tarafından sahibine teslim etti!

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık olaylarının engellenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Alınan bilgiye göre Keşan'ın Çamlıca Köyü'nde ikamet eden bir vatandaş, kendisine ait elektrik jeneratörünün çalındığını Jandarmaya bildirdi.

JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, jeneratörün Keşan ilçesinde ikamet eden (L.U.) isimli şahıs tarafından çalındığı ve evinde muhafaza edildiği tespit edildi. L.U. adlı şüpheli şahıs yakalanarak hakkında adli tahkikat başlatılırken, çalınan elektrik jeneratörü ise sahibine teslim edildi.

Keşan Jandarması, Edirne'ye bağlı Çamlıca Köyü'nde yaşanan hırsızlık olayında çalınan elektrik jeneratörünü sahibine ulaştırarak olayın aydınlatılmasını sağladı. Jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyonlar doğrultusunda hırsızlık vakalarına karşı caydırıcı bir etki yaratılmıştır. Vatandaşların güvenliği için çalışmalar titizlikle sürdürülmektedir.