Keşan Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçını dev ekrandan izleyiciyle buluşturacak. Şehitlik Parkı'nda kurulacak dev ekranla futbol heyecanını doyasıya yaşamak için Keşanlılar davet ediliyor. Sandalyenizi alıp, bayrağınızı getirin ve Milli Takımımıza destek olun!

Keşan Belediye Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türk Milli Takımının Avusturya ile yapacağı çeyrek final maçını dev ekrandan verecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan  Belediyesi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “Bu akşam dev ekranda heyecana davetlisiniz Türkiye-Avusturya maçı için büyük bir coşkuyla hazırlanıyoruz! Şehitlik Parkı yanında kurulacak dev ekranla birlikte unutulmaz bir futbol atmosferi yaşamaya davetlisiniz. Sandalyeni, bayrağını al gel! Birlikte heyecan dolu anları paylaşalım ve Milli Takımımıza destek olalım! Tüm futbolseverleri bekliyoruz!” Keşanlıları maça davet etti.

Keşan Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın mücadelesini coşkuyla izleme fırsatı yakalayacaksınız. Şehitlik Parkı'nda oluşturulacak dev ekran etrafında bir araya gelecek futbol tutkunları, unutulmaz anlar yaşayacak. Heyecan dolu maçı birlikte izleyip, Milli Takımımıza destek vermek için tüm Keşanlılar davet ediliyor. Sporun heyecanını doyasıya yaşamak için Şehitlik Parkı gecenin yıldızı olmaya hazır. Tesisat siparişinizi verip, ekran karşısında yerinizi almayı unutmayın!