Bursa'nın Keles ilçesinde çıkan orman yangını paniğe neden oldu. Sorgun mahallesi Kendir Yaylası'nda başlayan yangın hızla yayılarak bölge sakinlerini endişelendirdi. Keles Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekipleri yangına karşı yoğun bir mücadele veriyor. Alt kontrol altına alınan yangın sonrasında soğutma çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bursa'nın Keles ilçesi kendir yaylası ormanlık alanda yangın çıktı.

BURSA (İGFA) -  Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Sorgun mahallesi Kendir Yaylası'nda ormanlık alanda başlayan yangın Keles Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin erken müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. itfaiye ekipleri  Alanda soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa'nın Keles ilçesine bağlı Sorgun mahallesi Kendir Yaylası'nda çıkan orman yangını Keles Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye tarafından kontrol altına alındı. Yangın, bölge sakinlerinde kısa süreli paniğe sebep olurken, ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde büyük bir felaket önlenmiş oldu. Şu an için yangın kontrol altında olsa da soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.