Keles Belediye Meclisi'nin duygusal kararıyla, Covid-19 salgınında kefaret eden Keles Belediye Meclis Üyesi Orhan Çetin'in anısına ilçe merkezinde unutulmaz bir vefa gerçekleşti. Orhan Çetin Spor Kompleksi adıyla sosyal donatı alanına verilen isim, bölge halkı tarafından coşkuyla karşılandı ve büyük sevgiyle kabul edildi.

Keles Belediyesi tarafından Covid-19 salgınında yaşamını yitiren Keles Belediye Meclis Üyesi Orhan Çetin'in ismi ilçe merkezine yapılan sosyal donatı alanına verildi.

Yolcu TV Haber / BURSA (İGFA) - Keles Belediye Meclisi Mart Ayı toplantısında alınan ortak kararla Covid-19 salgınında yaşamını yitiren Dağ Yöresinin sevilen isimlerinden Keles Belediye Meclis Üyesi Orhan Çetin’in ismi, ilçe merkezine yapılan sosyal donatı alanına verildi.

Yöre sakinlerinin çok sevdiği isimlerden biri olan Merhum Orhan Çetin’in isminin ilçe merkezindeki sosyal donatı alanına verilerek Orhan Çetin Spor Kompleksi şeklinde belirlenmesi yörede büyük memnuniyet yarattı.

Keles Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, Covid-19 salgınında Yaşamını yitiren Keles Belediye Meclis Üyesi Orhan Çetin'in adı ilçe merkezine yapılan sosyal donatı alanına verilerek Orhan Çetin Spor Kompleksi olarak belirlenmiştir. Bu anlamlı ve duygusal jest, bölge halkı arasında büyük bir birlik ve dayanışma duygusu yaratmıştır. Orhan Çetin’in anısının ilçede yaşatılması, bölge sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır ve unutulmaz bir vefa örneği olmuştur.