Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek elini uzatıyor. Hayırseverlerin getirdiği kurban payları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, belediye yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Gıda deposunda toplanan paylar evlere teslim edilirken, Kahramanmaraş'ın yardım eli bir kez daha vatandaşlara değerli destek sağlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından getirilen kurban paylarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA)- Yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında hayata geçirdiği fiziki yatırımlara ilave olarak Başkan Fırat Görgel öncülüğünde sosyal belediyecilik çerçevesinde gerçekleştirdiği faaliyetlerle de vatandaşların takdirini kazanan ve yerel yönetimlere örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı.

Evlerinde yalnız yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların sıcak yemek, ev temizliği ve kişisel bakım gibi ihtiyaçlarını karşılayan ve DermanKart Giyim Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hayırseverler tarafından getirilen kurban paylarını da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

Büyükşehir Belediyesinin gıda deposunda toplanan paylar Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim edildi. Vatandaşlar, sağlanan destekler için Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverlere teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor. Özellikle yaşlı ve yalnız vatandaşların yanında olan belediye, hem gıda yardımlarıyla hem de kıyafet desteğiyle onların yanında olmaya devam ediyor. Bu tür duyarlı ve insan odaklı çalışmalarla Kahramanmaraş'a değer katan Büyükşehir Belediyesi ve hayırseverler, vatandaşların takdirini kazanıyor.