Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile sürücülere yönelik trafik farkındalığını artırma misyonunda önemli bir adım attı. Video yayınında vurgulanan yaya geçitleri ve emniyet kemerleri konularıyla dikkat çeken Jandarma TOGG ile Trafik Dersleri, güvenli ve bilinçli sürüş alışkanlıklarının yaygınlaştırılmasına destek oluyor.

Jandarma Genel Komutanlığı, 'Jandarma Togg ile Trafik Dersleri'ne başladı.

ANKARA (İGFA) - Jandarma Genel Komutanlığı, 'Jandarma Togg ile Trafik Dersleri Başlıyor' başlığıyla bir video yayımladı.

Türkiye'nin otomobili Togg'un kullanıldığı videoda, sürücülere yaya geçitlerinde dikkat edilecek hususlar ve emniyet kemeri ile ilgili bilgi verildi.

Paylaşımda, videoların devam edeceği duyurulark, "İyi bayramlar" mesajı verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı, sürücülerin trafik kurallarına daha fazla dikkat etmeleri ve trafikteki farkındalıklarını artırmaları amacıyla Jandarma Togg ile Trafik Dersleri başlattı. Hem yaya geçitlerinde uygulanması gereken kuralların vurgulanması, hem de emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirme yapılarak trafikteki güvenliği sağlama hedefleniyor. Bu eğitimlerle sürücülerin bilinçlenmesi ve trafik kazalarının azaltılması amaçlanıyor.