Keşanlı Ergin Kılıkçıer’in senaryosunu yazdığı ve Tolga Savu'nun yönetmenliğini üstlendiği 'Grabuna' isimli film, 29 Nisan'da İstanbul'da büyük bir gala ile tanıtılacak. Başrollerinde Öykü Gürman ve Hakan Akgün'ün yer aldığı film, merakla beklenen bir yapım olma özelliği taşıyor. Kokteyl ile başlayacak etkinlikte filmin sunumu da saat 21:00'de gerçekleşecek. Sinemaseverler için kaçırılmayacak bir gece olacak.

Çekimleri Çamlıca’da yapılan “Grabuna” filminin Galası 29 Nisan'da yapılacak.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Grabuna filminin galası 29 Nisan'da İstanbul’da yapılacak.

İstanbul Torunlar Center Mecidiyeköy adresindeki 20.00’de kokteyl ile başlayacak filmin sunumu saat 21.00’de gerçekleştirilecek.

Senaryosunu Keşanlı Ergin Kılıkçıer’in yaptığı “Grabuna” filminin başrollerini Öykü Gürman ile Hakan Akgün’ün yaptığı filmde ayrıca Kaan Yılmaz, Ramiz Mullamusa, Özlem Gezgin, Mehtap Bayri ve Bahtiyar Engin’ de rol alıyor.

Yönetmenliğini Tolga Savu’nun yaptığı,Yapımcılığını F.Alper Aksoy’un üstlendiği “Grabuna” filmi tüm sinemalarda olduğu gibi Keşan Cine Bendis’te de 3 Mayıs’ta vizyona girmesi bekleniyor.

Çamlıca’da çekimleri tamamlanan ve merakla beklenen 'Grabuna' filmi, 29 Nisan'da İstanbul Torunlar Center Mecidiyeköy'de gerçekleşecek muhteşem bir gala ile sinemaseverlerle buluşacak. Senaryosu Keşanlı Ergin Kılıkçıer'e ait olan film, başrollerinde Öykü Gürman ve Hakan Akgün gibi usta oyuncuları ağırlayacak. Yapımcılığını F.Alper Aksoy'un üstlendiği ve vizyona girişi heyecanla beklenen 'Grabuna' filminin gala akşamında izleyiciler unutulmaz bir gece geçirecek.