İpsala Kaymakamı Sevgili'ye çifte görev haberinin yankıları Edirne'de yankı buldu! Ömer Sevgili, hem İpsala Kaymakamı olarak hem de Edirne Vali Yardımcısı olarak görevlerine devam edecek. Edirne'nin yönetimine katkı sunacak olan Sevgili, öne çıkan isimler arasında!

Edirne İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'ye, Edirne Vali Yardımcılığı görevi de tevdi edildi. Sevgili, her iki görevi de sürdürecek.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili’ye ikinci olarak Edirne Vali Yardımcılığı görevinin tevdi edildi.

Edirne Valiliği'nde Vali Yardımcısı olarak görev yapacak olan İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, Edirne, İpsala, Keşan ve Uzunköprü Organize Sanayi Bölgeleri ile Balkan Şehirleri İşbirliği Edirne Platformu ve Edirne Valisi Yunus Sezer’in vereceği görevleri yerine getirecek.

Edirne Vali Yardımcılığı görevinin yanı sıra Ömer Sevgili’nin  İpsala Kaymakamlığı görevini de sürdüreceği bildirildi.

Edirne'de atanan İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili'ye çifte görev verilmesi, bölge genelinde oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu önemli atamanın bölgeye olumlu yansımaları bekleniyor. Sevgili’nin yeni görevleri ile Edirne'nin gelişimine katkı sağlaması beklenen konular arasında yer alıyor.