Bursa'nın İnegöl ilçesine misafir geleneksel lezzetleri kokutacak! Pazaryeri'nin meşhur boza ve helvası, Soydan Boza'nın açtığı İnegöl şubesiyle artık İnegöl sokaklarını tatlandıracak. 4 kuşaktır lezzetin adresi olan Soydan Boza, yeni mekanıyla İnegöl halkının damaklarını şenlendirecek. Yerel lezzetlerin buluştuğu bu nokta, tarih kokan bir lezzet yolculuğu sunuyor.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 88 yıldır, 4 kuşaktan beri boza, helva ve dondurma üretimi gerçekleştiren Soydan Boza Pazaryeri ilçesi dışında ilk şubesini Bursa'nın İnegöl ilçesine açtı.

Pazaryeri Gündem / BURSA (İGFA) - Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman ilçede faaliyet gösteren Soydan Boza’nın Bursa'nın İnegöl ilçesine açmış olduğu yeni şubesini ziyaret edip, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Yeni açılan Soydan boza şubesini gezerek işletme sahibi Sıtkı Soydan’dan bilgiler alan Kaymakam Kahraman, işyerinin Soydan ailesine hayırlı olması temennisinde bulunarak hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine uzanan köklü bir lezzet mirası, İnegöl'de yeni bir kültür başlatıyor. Soydan Boza'nın açtığı İnegöl şubesi, geleneksel lezzetlerin modern tatlarla buluştuğu bir ortam sunuyor. Pazaryeri'nin damaklara kazınmış tatları, Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni bir lezzet durağı buluyor. Lezzet yolculuğunun duraklarından olan Soydan Boza, tarih, lezzet ve yaratıcılığı buluşturarak gastronomi dünyasına yeni bir soluk getiriyor.