Hatay Büyükşehir Belediyesi, mezar ziyareti yapanlara özel hizmet sunuyor! Sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edenlere duygusal destek sağlayan HBB, çiçek dağıtımı ile özel bir an yaşatıyor. Detaylar haberimizde!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi birimleriyle il genelinde çalışmalar yürütüyor.

HATAY (İGFA) -  Tüm birimleriyle 7/24 usulüne göre görevde olan HBB ekipleri, mezarlıklarda da vatandaşları yalnız bırakmadı.

Büyükşehir çalışanları yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara girişlerde kurulan stantlarda çiçek dağıtımı yaparken, çiçeklerin mezarlara ekilmesi için de yardımcı oldu.

Çiçek dağıtımı Büyükşehir Belediyesi tarafından Narlıca Deprem Şehitliği, Antakya Asri Mezarlığı, Kırıkhan Asri Mezarlığı ve İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında yapıldı.

Mezarlıklar içerisindeki adalar arasında ulaşım HBB’nin elektrikli golf araçlarıyla sağlanırken vatandaşlar görevli personellere teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

 Yetkililer bayram tatili boyunca görevde olduklarının altını çizerek bayram süresince sarı otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ayrıca Antakya genelinde bulunan mezarlıklara oluşturulan ring hatlarının da ücretsiz hizmet vereceğini yinelediler.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin nöbetçi birimleri, 7/24 görevle il genelinde hizmet veriyor. Büyükşehir çalışanları, mezar ziyaretine gelen vatandaşları yalnız bırakmıyor; çiçek dağıtımı ile duygusal destek sağlıyor. Narlıca Deprem Şehitliği'nden Antakya Asri Mezarlığı'na, Kırıkhan Asri Mezarlığı'ndan İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarına kadar birçok alanda hizmet veren HBB, sevdiklerini kaybedenlere unutulmaz bir an yaşatıyor. HBB yetkilileri, bayram tatili boyunca görevde olduklarının yanı sıra sarı otobüslerin ve ring hatlarının ücretsiz hizmet vereceğini de vatandaşlara duyurdu.