Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrükler Muhafaza birimleri, Ankara ve Sakarya'da gerçekleştirdikleri operasyonlarda kaçakçılara büyük bir darbe vurdu. Toplamda 38,2 milyon TL değerindeki kaçak makaron ve sigaralar ele geçirildi. Detaylar haberimizde!

Ankara'da yürütülen iki farklı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL tutarında makaron, Sakarya/Karasu Gümrük Limanı'ndaki operasyonda 8,2 milyon TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Gümrükler Muhafaza ekipleri iki ilde kaçakçılara nefes aldırmadı.

Ankara'da makaron kaçakçılarına darbe vurulurken, Karasu Limanı'nda 113 bin adet kaçak sigara yakalandı.

Kaçak makaron ve sigaraların toplam değerinin 38,2 mliyon TL olduğu öğrenildi.

Her iki olayla ilgili soruşturmalar Ankara ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde sürüyor.

Ankara ve Karasu'da Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak makaron ve sigara operasyonları şaşkınlık yarattı. Toplamda 38,2 milyon TL değerindeki kaçak malzemelerin ele geçirilmesiyle ilgili soruşturmalar devam ediyor. Operasyonlarla alakalı güncel gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.