Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği'ne Değirmendere’de büyük ilgi! Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş ve Sihirbaz gösterileriyle eğlence dorukta. Şirinköy Kültür Merkezi'nde gelecek etkinlikleri kaçırmayın!

Gölcük Belediyesi tarafından Değirmendere’de düzenlenen “Geleneksel Ramazan Ayı Çocuk Şenliği” etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi; “Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği” etkinlikleri, ilçenin birçok noktasında çocuklara eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Değirmendere Kültür Merkezi'ne taşınan eğlence dolu etkinlikler, çocukların yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Hacivat ile Karagöz, Nasrettin Hoca ile İbiş, Sihirbaz gösterisi ile çocuklar ve aileleri, geleneksel Ramazan akşamı atmosferini doyasıya yaşayarak, eğlendiler. Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği, 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 21.00'da, Şirinköy Kültür Merkezi'nde devam edecek.

Gölcük'ün renkli ve coşkulu atmosferi, Belediye tarafından düzenlenen Geleneksel Ramazan Akşamları Çocuk Şenliği ile daha da canlı hale geliyor. Değirmendere Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, geleneksel Ramazan akşamı eğlencelerini doyasıya yaşarken, aileleri de keyifli vakit geçiriyor. Şirinköy Kültür Merkezi'nde devam edecek etkinliklerle, Gölcük'te Ramazan akşamları daha da renklenmeye devam edecek.