Gemlik'te çocuklar, şeker tadında bayram eğlencesiyle buluşuyor! Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in önderliğinde düzenlenen renkli programlarda çocuklar, sevimli kahramanlarla eğlenceli vakit geçiriyor. Miniklerin yüzünde gülümseme, Gemlik sokaklarına yayılıyor. Eğlenceli gösteriler, şeker ikramlar ve hatıra fotoğraflarıyla dolu dolu bir bayram yaşanıyor!

Gemlik sokakları Ramazan Bayramı’nda çocuklar için renkli görüntülere sahne oluyor. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’in talimatıyla organize edilen eğlenceli programlarda, sevilen çizgi karakterler, Gemlikli çocuklar ile buluşuyor.

BURSA (İGFA) - Bayramın ilk günü, renkli kostümleri ile gerek mahallelerde gerekse sahilde miniklerin karşısına çıkan sevimli kahramanlar, Gemlikli çocuklar ile oyunlar oynayıp dans etti. Çocuklar ve aileleri ile hatıra fotoğrafı da çekilen kahramanlar, şeker ikram etmeyi de unutmadılar. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek çocuklarıyla sahile çıkan aileler, çizgi karakterlerin eğlenceli gösterileri ile keyifli saatler yaşadılar.

Gemlik'te Ramazan Bayramı'nda çocuklar için düzenlenen renkli etkinlikler, ailelerin katılımıyla unutulmaz anlara dönüşüyor. Sevimli kahramanlar ve çizgi karakterler, minikleri eğlenceli oyunlarla buluşturarak bayramın neşesini çocukların yüzüne yayıyor. Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonla Gemlik sokakları cıvıl cıvıl bir bayram havasına bürünüyor. Eğlenceli etkinlikler, çocukların bayram coşkusunu doruğa çıkarıp unutulmaz anılarla dolu bir bayram kutlamasına dönüşüyor.