Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen heyecan dolu “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde başladı. 1000 m eleme yarışlarıyla renkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyona, Türkiye'nin dört bir yanından 36 kulübün 361 sporcusunu ağırlıyor. Eskişehir'de yapılacak 3 günlük etkinlikte katılımcılar arasında büyük heyecan ve rekabet hakim.

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” Eskişehir Sarısungur Göleti’nde yapılan 1000 m yarışları ile başladı.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” yarışları Eskişehir’de gerçekleştiriliyor.

Türkiye Kano Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 9-11 Ağustos tarihleri arasında 3 gün sürecek şampiyona 1000 m eleme yarışları ile başladı.

Sarısungur Göleti’nde yapılan yarışlara Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Bursa, Sakarya, İstanbul, Samsun, Sakarya, Şanlıurfa, Rize, Muğla, Sinop ve Ordu gibi Türkiye’nin dört bir yanından 36 kulüpten 361 sporcu katılıyor.

Şampiyonada bugün 200 m final yarışları yapıldı. Finaller sonrası düzenlenecek kupa töreniyle şampiyona tamamlanacak.

Türkiye Kano Federasyonu tarafından 2024 faaliyet programına alınan ve Eskişehir'de gerçekleştirilen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” heyecan dolu başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen şampiyonaya 361 sporcu katılarak mücadele etti. Sarısungur Göleti'nde yapılan yarışlarda Türkiye'nin dört bir yanından gelen 36 kulüpten sporcular birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisine girdi. Bugün 200 m final yarışları yapılarak şampiyona heyecanla tamamlandı. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği etkinlik, kano tutkunlarını bir araya getirerek unutulmaz anılar bıraktı.