Düzce'de bir Kur'an Kursu öğrencisi feci bir kaza sonucu hayatını kaybetti! Fevzi Çakmak Mahallesi Eren Sokak'ta yaşanan acı olay, büyük üzüntü yarattı. Kamyonun altında kalan 9 yaşındaki Abdulrahman'ın kaybı yürekleri dağlarken, aile sinir krizi geçirdi. Polis, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı ve şoför gözaltına alındı.

Düzce merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Eren Sokak'ta buluann Mareşal Fevzi Çakmak Cami önünde feci bir kaza meydana geldi.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Alınan bilgiye göre Abdulrahman El Muhammed ismindeki 9 yaşındaki çocuk Kur'an Kursu'ndan çıktı.

Sokak içinde seyir halinde bulunan Cafer P. idaresindeki 81 DY 002 plakalı kamyonun altında kalması sonucunda hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen çocuğun akrabaları sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

Polis ekipleri incelemelerini bitirmesinin ardından cansız bedeni Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon şoförü Cafer P. gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce merkezindeki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, Eren Sokak'ta bulunan Mareşal Fevzi Çakmak Camii önünde meydana gelen feci kaza, bölgede büyük üzüntü yarattı. Kur'an Kursu öğrencisi 9 yaşındaki Abdulrahman El Muhammed, sokak içinde seyir halinde olan bir kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerinde yaşanan dram, aile fertlerini sinir krizine sokarken, polis ekipleri de soruşturmayı başlattı. Kamyon şoförü Cafer P. ise gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.