Düzce'de yaşanan olayda, kiracı ile ev sahibi arasında çıkan anlaşmazlık büyük bir felakete neden oluyordu. Ev sahibine kızan kiracı, evi ateşe verme girişiminde bulununca panik başladı. Olay yerine tüm hızıyla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale etmesi sayesinde facianın önüne geçildi.

Düzce'de merkeze bağlı Beyciler Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarınde ev sahibine kızan kiracı evi ateşe vermeye çalıştı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Alınan bilgiye göre, olay Beyciler Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında yaşandı.

Ev sahibine kızan kiracı evi ateşe vermeye çalıştı. Evdekilerin dumandan etkilenmesi dolayısıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.  Dumandan etkilenen kişilere yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Düzce'nin herhangi bir mahallesinde yaşanabilecek olan sıradan bir kira anlaşmazlığı, büyük bir faciaya dönüşebilir. Ev sahibine kızarak evi ateşe verme gibi vahşi bir eylemi gerçekleştiren kiracı, sadece kendi hayatını değil, evde bulunan diğer insanların hayatını da riske atmış oldu. Polis soruşturmayı sürdürüyor ve olayın detayları ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşılacak.