Düzce Belediyesi iştirakleri tarafından ruhsatsız bir oto yıkamanın kiralandığı iddialarıyla gündemde sarsıcı bir gelişme yaşandı. Bahçeşehir A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan, yıkama sahibinin talepleri ve yapılan pazarlık üzerine çarpıcı bilgiler paylaştı. Yıkama yerinin ruhsat işlemleri ise merakla takip ediliyor.

Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. firmasının ruhsatsız olan bir oto yıkamayı kiraladığı iddiası gündeme geldi.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Daha önceden ruhsatsız işletilen ve bu yüzden devir yaptığı yıkamanın Düzce Belediyesi iştiraklerinden Bahçeşehir A.Ş. tarafından 10 bin TL’ye kiralandığı öe sürüldü.

Konu ile ilgili olarak Bahçeşehir A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan ile yapılan görüşmede yıkamanın sahibinin 15 bin TL aylık ücret istediğini yapılan pazarlıkla bu fiyatın 10 bin TL olarak belirlendiğini aktardı.

Yıkama yerinin ruhsat işlemlerinin devam ettiğini aktaran Erdoğan, şu an yıkama ruhsatının olmadığını ruhsat için istenilen esasların tamamlanarak ruhsatının alınacağını kaydetti.

Düzce'de Bahçeşehir A.Ş. firmasının ruhsatsız oto yıkama kiraladığı iddiaları, hem mülkiyet hem de yasal açıdan önemli soru işaretlerine yol açmaktadır. Bu gelişmelerin ardından konuyla ilgili belediye ve şirket yetkilileri tarafından yapılacak açıklamalar ve yapılan pazarlık süreci yakından takip edilmelidir. Yıkama yerinin ruhsatlandırılması sürecinde yaşanan gelişmeler, sektörel anlamda da dikkatle incelenmelidir.