Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün öncülüğünde gerçekleştirilen önemli bir projeyi sizlerle paylaşıyoruz! Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüsü yapımı için kazanılan fidanlık arazisi artık 150 araçlık otopark olarak hizmet vermeye başladı. Detaylar haberimizde.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüsü yapılmak üzere Düzce Belediyesi’ne kazandırılan fidanlık arazisi otoparka dönüştürüldü.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüsü yapılmak üzere Düzce Belediyesi'ne kazandırılan fidanlık arazisi otopara dönüştürüldü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin 700 metrekare alana sahip arazinin zemininde iyileştirmeler yapılması sonrası 150 araç kapasiteli otopark, ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Düzce Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında, Atatürk Devlet Hastanesi'ne yeni otopark hizmete açıldı. Bu uygulama sayesinde hastane ziyaretçileri ve vatandaşlar daha rahat ve güvenli bir şekilde araçlarını park edebilecekler. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde otopark, modern ve kullanışlı bir tasarıma sahip olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.