Döviz kurlarında bugün neler yaşandı? Türk vatandaşlarının gözü hangi yönde? Dolar ve Euro'da dikkat çeken durum ne? İşte detaylar...

Dolar ve Euro’da bugün kayda değer bir değişiklik yaşanmadı. Döviz yatırımcılarının bekleyişi sürüyor.

BURSA (İGFA) - Türk vatandaşlarının, paralarının değer kaybını önlemek için tercih ettikleri Dolar ve Euro’un kur fiyatlarında bugün kayda değer bir değişiklik gözlemlenmedi.

Bursa Kapalı Çarşı’da buunan döviz esnafı Herkes Duysun mikrofonuna yaptığı değerlendirmede,Dolar’ın güne 33,55 TL, Euro’nun ise 36,71 TL civarında başladığını belirtti. Bunun yanı sıra, paralarının değer kaybetmesini istemeyen vatandaşlar için hala en mantıklı seçeneğin döviz kurları olduğunu belirten dövizciler, vatandaşın biriktirip bir köşeye koydukları paranın durdukları yerde azalacağını, bu nedenle dövize yatırımın makul bir seçenek olduğunu kaydetti.

Bugün Dolar ve Euro'da sakin bir seyir var. Türk vatandaşları, paralarının değer kaybetmesini önlemek için döviz kurlarını yakından takip ediyor. Döviz esnafının değerlendirmesi ise yatırımcıları dikkate almaya değer. Daha fazla detay için haberimizi inceleyebilirsiniz.