Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleşen AK Parti'nin 23. yıl kutlamalarında şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. 13 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye geçerek parti rozetlerini gururla taktı. Detaylar için okumaya devam edin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan 2 milletvekili ve 13 belediye başkanına parti rozetlerini taktı.

ANKARA (İGFA) - Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. partisi olarak kurulan AK Parti, siyaset sahnesinde 23 yılı geride bıraktı.

23. yıl dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı konuşması sonrası 13 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılan başkanlara rozetleri takıldı.

AK Parti'ye katılan başkanlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın etkileyici konuşması sonrası, AK Parti'ye katılan 13 belediye başkanı ve 2 milletvekili, partiye büyük destek sağladı. Bu gelişme, AK Parti'nin gücünü gösterirken parti içindeki birlik ve dayanışmayı da pekiştirdi. AK Parti, Türk siyasetindeki köklü geçmişiyle ülkenin yönetimine katkı sağlamaya devam ediyor.