Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev arasındaki telefon görüşmesi Türkiye-Özbekistan ilişkilerini masaya yatırdı! Küresel ve bölgesel konuların ele alındığı görüşmede, yerel seçim sonuçları da gündeme geldi. Detaylar için tıklayın!

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre görüşmede, Türkiye ile Özbekistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin demokratik olgunlukla gerçekleştirdiği yerel seçim nedeniyle tebriklerini ileten Mirziyoyev’e teşekkür etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev arasındaki telefon görüşmesi, şüphesiz iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişimine büyük katkı sağlayacak. Görüşme sırasında ele alınan konuların detayları yakından takip edilmeli ve bu stratejik iş birliğinin gelecekteki yansımaları merakla beklenmelidir.