Türk iş kadını Cansenem Kaplan, Paris sokaklarında yürürken göz kamaştırıyor! Fotoğraflarıyla adından sıkça söz ettiren Kaplan, geçtiğimiz günlerde Fransa'da 'Yılın en iyi çıkış yapan genç iş kadını' ödülüne layık görüldü. Detaylar için haberimizi hemen okuyun!

Geçtiğimiz günlerde yılın en iyi çıkış yapan genç iş kadını ödülünü alan Cansenem Kaplan güzelliği ile büyülüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Fransa'da Paris'te çekildiği fotoğrafları büyük beğeni toplayan Cansenem Kaplan geçtiğimiz günlerde "Yılın en iyi çıkış yapan genç iş kadını " ödülünü aldı.

Güzelliğinden sürekli söz ettiren Cansenem Kaplan, bir anda Fransızların gözdesi oldu.İş için çok kez yurt dışına seyehat eden Cansenem Kaplan elegant tarzı ve güzelliğiyle gören herkesi kendine hayran bıraktı.

Cansenem Kaplan, güzelliği ve iş hayatındaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Paris'te adeta bir yıldız gibi parlayan genç iş kadını, elegant tarzı ve karizmatik duruşuyla hayranlık uyandırıyor. Ödül kazanmasıyla birlikte uluslararası alanda da tanınmaya başlayan Kaplan, önümüzdeki günlerde daha büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor.