Bursa Uludağ Üniversitesi, kariyer fuarı için heyecanla hazırlanıyor! Sektör profesyonelleri, öğrenciler ve firmalar bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşayacak. 15-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan organizasyonda binlerce katılımcının beklediği sürprizler de kapıda!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) en büyük ve geleneksel organizasyonlarından biri olan “Kariyer Fuarı” 15-16 Mayıs tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Türkiye’nin önde gelen firmalarının da stant açacağı fuarda düzenlenecek seminerlerde öğrenciler sektörün deneyimli isimlerini dinleme fırsatı bulacak.

BURSA (İGFA) - Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden organizasyonda iş dünyasının önemli isimleri ağırlanacak. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve 2 gün sürecek fuarda 36 firma stant açacak. Öğrenci-Sektör buluşmalarının yapılacağı etkinlikte staj başvuruları ve kariyer planlama faaliyetleri de gerçekleştirilecek.

BUÜ, 15-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Kariyer Fuarı'nda sektörün önde gelen firmalarını ve deneyimli isimlerini ağırlayacak. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinlik, öğrencilerin staj olanaklarına ulaşabileceği ve kariyer planlamalarını geliştirebileceği değerli bir fırsat sunacak. Katılımcılar, fuar boyunca zengin içerikli seminerler ve sürpriz etkinliklerle dolu unutulmaz deneyimler yaşayacaklar.