Bursalı gençlerin gelecekleri için kritik bir adım olan üniversite tercihleri konusunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi devreye giriyor. 10 ilçede 16 farklı noktada gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak merkezler, doğru tercih yapmalarında önemli bir destek sağlayacak. Üniversite hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen gençler için fırsat niteliğinde bir destek sunuluyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri YKS hazırlık sürecinde yalnız bırakmadığı gibi tercih döneminde de destek oluyor.

BURSA (İGFA) -  Büyükşehir Belediyesi 10 ilçede 16 farklı noktaya kurulacak merkezlerde gençlerin doğru tercih yapabilmesi için ücretsiz danışmanlık desteği verecek.

Yıl içerisinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, eğitim desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, sınav sonrası da önemli karar noktalarından biri olan üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmıyor.

Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları kentin farklı noktalarında 29-30-31 Temmuz ve 1-2 Ağustos tarihlerinde hizmet verecek.

Sınav sonuçları ve bireysel tercihler değerlendirilerek, en uygun üniversite ve bölümler hakkında gençlere bilgi verilecek.

MERKEZ TERCİH NOKTALARI

İLÇE TERCİH NOKTALARI

KURS MERKEZLERİ TERCİH NOKTALARI

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlere sunduğu eğitim ve rehberlik hizmetleriyle YKS hazırlık süreci ve tercih döneminde yanlarında olmayı sürdürüyor. Kent genelindeki çeşitli noktalarda hizmet verecek olan Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları, gençlerin en doğru kararları alabilmeleri ve geleceklerini şekillendirebilmeleri için büyük bir fırsat sunuyor. Bursalı gençler artık tercih sürecinde yalnız değil; destek ve rehberlik anlamında güçlü bir omuza sahip olacaklar.