Bursa Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından ücretsiz sahnelenecek ‘O Taraf Bu Taraf Şu Taraf’ adlı çocuk oyunu büyük ilgi çekiyor. Aslı Ekici ve Güray Dinçol'un başarılı işbirliğiyle hazırlanan oyunda birbirinden yetenekli oyuncular rol alıyor. Tiyatroseverler, 21-23 Nisan tarihleri arasında Uğur Mumcu Sahnesi’nde çocukların keyifle izleyebileceği bu özel gösterimi kaçırmamalı!

Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan ‘O taraf bu taraf şu taraf’ adlı çocuk oyunu 21-23 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Kent Tiyatrosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Spor Bayramı’nı çocuk oyunuyla kutluyor. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu'nun büyük bir özenle hazırladığı “O taraf bu taraf şu taraf” adlı çocuk oyunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklar için özel olarak sahnelenecek.

Aslı Ekici’nin, Shakespeare klasiği Romeo&Juliet'ten hareketle çocuk ve genç seyirci için uyarladığı oyun, 21-23 Nisan tarihlerinde Uğur Mumcu Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.  3 gün boyunca saat 14.00’te  sahneye oyunu 8 yaş üzeri çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Aslı Ekici’nin yazdığı, yönetmenliğini Güray Dinçol’un üstlendiği oyunda Ayşe Elif Kesoğlu, Ayşe Güreşçi, Burakhan Yılmaz, Can Çelik, Cansu Çelenk, Duygu Yakasız, Gizem Kaman, Kardelen Arpacı, Rabia Şafak ve Sultan Ahmet Çakır rol alıyor.

Oyunu izlemek isteyenler biletleri, bilet.nilufer.bel.tr adresinden temin edebilecek.

Bursa’nın kültür ve sanat hayatına renk katacak olan Nilüfer Kent Tiyatrosu, ‘O Taraf Bu Taraf Şu Taraf’ adlı çocuk oyunu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı unutulmaz kılacak. Aslı Ekici’nin özgün uyarlaması ve değerli oyuncu kadrosuyla sahnelenecek olan bu gösterim, çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayacak. Biletlerin bilet.nilufer.bel.tr adresinden temin edilebileceği etkinlik, tiyatroseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.