Bursa'da Sağlık Sektöründe Kariyer Fırsatları! Gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen sağlık sektöründe önemli pozisyonlar açılıyor. ATT, Paramedik, Ebe gibi alanlarda çalışmak isteyenler için harika fırsatlar sunuluyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

Gelişen teknolojiler, günümüzdeki meslekler ve iş gücü üzerinde doğrudan etkisini sürdürürken, insan hayatında tartışılmaz rolleri bulunan bazı meslekler ise bugün olduğu kadar gelecekte de vazgeçilmez olmaya devam edecek.

BURSA (İGFA) - Bu noktada özellikle sağlık sektörü çok önemli olmaya devam ediyor. Çünkü sağlık, herkesin öncelik listesinde ilk sırada yer alır. Dolayısıyla sağlık çalışanlarının olmadığı bir dünya düzeni düşünülemez.

İşte size harika fırsat!

ATT, Paramedik, ebe, hemşire (yenidoğan, yoğun bakım, ameliyathane, cerrahi ve dahili kat hemşiresi) anestezi teknisyeni gibi alanlarda, tecrübeli ve tecrübesiz sağlık personeli arayışları devam ediyor.

Bu alanlarda çalışıyor veya çalışmaya ilgi duyuyorsanız, özgeçmişinizi, nevsaglik.ik@gmail.com adresine ulaştırarak, Nev Sağlık Grubu'na müracaatta bulunabilirsiniz.

Bursa'da sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için Nev Sağlık Grubu müracaatları kabul ediyor. ATT, Paramedik, Ebe ve Hemşire gibi alanlarda çalışmak ya da çalışma hayalleri kuranlar için essiz fırsatlar sunuluyor. Sahip olduğunuz tecrübeyi veya ilgiyi değerlendirmek istiyorsanız, nevsaglik.ik@gmail.com adresine özgeçmişinizi göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.